Participat Correllengua igualadí

Mal de Cap sempre ens hem considerat defensors de la nostra cultura, i ens hem posicionat com a ferms defensors de la nostra llengua. Per aquest motiu provem de recolzar i participar en la majoria d’actes que tenen com a objectiu el de preservar i donar a conèixer tan bonica cultura catalana.

De Correllengua Igualada 2008

Aquest dissabte 20 de setembre s’ha dut a terme una nova edició del Correllengua pels carrers d’Igualada. Mal de cap hem participat de la concorreguda cercavila, que en aquest ocació unia la plaça Castells amb la plaça Pius XII. El grup, en aquesta ocació, hem estat acompanyant els Capgrossos d’Igualada, per cert, uns capgrossos molt animats i amb unes ganes inmenses de ballar. Sempre en demanaven més! La Cercavila ha concorregut amb un ritme prou eixerit, i aixecant una gran espectació per la gran concentració de colles propies de la cultura catalana.

De Correllengua Igualada 2008

En acabar, el manifest llegit per representants de la Coral Xalest ha posat fi a la lluida cercavila. Tot seguit, una estoneta per canviar-nos i anar a gaudir de la companyia de les altres colles participants tot fent un soparet a la Rambla St.Isidre. Després i per acabar-ho d’arrodonir, hem celebrat el Cercamot, que era una especie de gimcana relacionada amb mots catalans. Divertidíssim!

Deixa un comentari